BMW trekt diffuserberoep nog niet in

BMW-Sauber heeft haar klacht tegen de diffusers van Brawn GP, Toyota en Williams nog niet ingetrokken en dat vindt Sam Michael, technisch directeur bij Williams, wel grappig.
De FIA wees het beroep dat Ferrari, Renault en Red Bull hadden ingesteld tegen de beslissing van de stewards van de Grote Prijs van Australië om de diffusers goed te keuren, af. Over het beroep dat BMW-Sauber in Maleisië indiende werd echter niets gezegd. Bij BMW overweegt men nu om de het beroep te laten lopen.

Het team wil best nog even volhouden met protesteren. Indien men bij BMW daadwerkelijk zal blijven volhouden kan Sam Michael, de technische directeur bij Williams, de situatie niet meer dan een grap noemen. Volgens hem kan men bij BMW maar beter opgeven en zelf gaan werken aan een betere diffuser.

“Als ze bij BMW ook ditmaal blijven volhouden en hun beroep niet intrekken, kan ik het als niets anders dan een grap omschrijven. Als ze echt willen doordrijven kunnen ze maar beter iets in handen hebben want anders zullen ze nogal lachen in de jury. Ze zouden zeggen “we hebben je vorige week al eens gezien”. We zullen wel zien wat er van komt maar het zou dus nog heel grappig kunnen worden”, aldus Michael.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023