Bottas: “Op mijn beste dagen ben ik beter dan Hamilton”

Ondanks de nieuwe opdoffer die Valtteri Bottas op de Nürburgring te verwerken kreeg blijft de Fin blaken van zelfvertrouwen.


Na zijn overwinning tijdens de GP van Rusland gaf Bottas zijn criticasters lik op stuk en op de Nürburgring wou de Fin zijn achterstand op Hamilton verder verkleinen. Dat lukte echter niet en Bottas incasseerde een serieuze mokerslag.

Bij de start van de race beet Bottas nog serieus van zich af maar wat later in de race verremde Bottas zich en moest hij Hamilton voor laten gaan. Uiteindelijk moest hij zelfs opgeven door een motorprobleem en kijkt hij nu in de wk-stand tegen een gigantische achterstand aan.

Bottas zelf blijft echter overtuigd van zijn talent en antwoordde als volgt op de vraag van ‘Sky F1’ of hij zichzelf beter vond dan Hamilton.

“Uiteraard moet ik daarin geloven,” aldus Bottas. “Als ik op mijn best ben dan ben ik er van overtuigd dat ik beter ben dan hem.”

“Er zijn uiteraard dagen dat hij beter is, daarover bestaat geen twijfel. En over het algemeen was hij tijdens de jaren als mijn teamgenoot beter dan mij.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen