Bourdais hoopt op terugkeer naar F1

Sebastien Bourdais werd onlangs de laan uitgestuurd bij Toro Rosso maar de Fransman hoopt op een comeback in de F1.
Terwijl de meest succesvolle F1-rijder zijn comeback moet laten passeren bidden veel anderen om hetzelfde mee te kunnen maken. Sebastien Bourdais verwacht alvast geen wonder.

Enige tijd geleden werd Bourdais aan de deur gezet bij Toro Rosso omdat hij niet naar behoren presteerde. De Fransman heeft ondertussen wel al een akkoord kunnen bereiken met Toro Rosso wat betreft zijn salaris van dit seizoen en de schadevergoeding voor het verbreken van de overeenkomst. Wat Bourdais in 2010 gaat doen is nog niet duidelijk.

“Ik heb momenteel nog steeds een overeenkomst met Peugeot maar wat het komende seizoen betreft kan ik nog alle richtingen uit. Ze vonden me duidelijk goed in Le Mans maar dan is er ook nog Amerika. Ik ben steeds in contact gebleven met Newman-Haas maar hun probleem is dat ze te weinig geld hebben. Ze moeten meer geld hebben en dat valt in deze tijden niet makkelijk te vinden”.

“Ik zou ook terug in de F1 kunnen rijden maar Robert Kubica en Nick Heidfeld moeten eveneens op zoek naar een ander team en dan wordt het moeilijk. De nieuwe teams zouden voor ervaring kunnen kiezen om zo de ontwikkeling van hun wagens vlotter te doen verlopen. Uiteraard weet ik niet over hoeveel geld deze teams beschikken maar dit zal wel een belangrijke rol gaan spelen. We zien wel en in het ergste geval wordt het geen F1”, zo vertelde Bourdais.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print