Brawn komt niet terug als technisch directeur

Voormalig technisch directeur van Ferrari, Ross Brawn, hoopt dat hij in 2008 na zijn sabbatjaar bij Ferrari kan terugkeren. De Brit wil echter niet als technisch directeur terugkeren, hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Brawn verwacht deze zomer een afspraak met Ferrari baas Luca di Montezemelo en Jean Todt om zijn toekomst bij Ferrari te bespreken. "Als ik terugkeer bij het team, dan hoop ik op een nieuwe uitdaging." Zei Brawn tegen het Duitse magazine Auto, Motor und Sport. Brawn denkt er zelfs niet aan om naar een ander team te gaan. "De verbinding met Ferrari is zeer groot en het team heeft me de afgelopen jaren heel veel gegeven. Het is maar normaal dat ik eerst met hen praat als ik terug wil keren in de Formule 1."

Ferrari heeft al bevestigd dat ze de Brit graag zouden zien terugkeren. De nieuwe technische directeur van Ferrari, Mari Almondo, zei: "Bij Ferrari blijven de vroegere werknemers altijd deel uitmaken van het team. Als Brawn terugkomt, dan kan hij beslissen op welke manier hij dat wil doen."

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

GP van Hongarije: wk-stand

Door zijn derde plaats tijdens de GP van Hongarije grijpt Lewis Hamilton de leiding in het kampioenschap. Max Verstappen kijkt nu aan tegen een achterstand van zes punten

Lees verder »