Brawn: “Schumi zal er staan”

Als we meesterstrateeg Ross Brawn mogen geloven is zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher volledig klaar om zijn comeback naar behoren te doen verlopen.
Tijdens een interview verklaarde Ross Brawn nog maar eens dat hij voor de volle 100 procent achter de comeback van Schumacher staat. Schumacher kreeg in 2009 even de gelegenheid zijn comeback bij Ferrari te maken en toen al zou de Duitse legende er uiteraard alles aan gedaan hebben. Wat Ross Brawn betreft kunnen de tegenstanders van Schumacher in 2010 maar beter op hun hoede zijn.

“Je kan duidelijk zien dat Michael nog zeer competitief is want tijdens de Race of Champions en wedstrijden in de karting eindigt hij nog steeds vooraan. Ik twijfel er niet aan dat zijn talenten nog aanwezig zijn en dat zijn kansen op succes binnen de F1 daadwerkelijk bestaan. De rijders die meestal winnen in de F1 hebben het nog steeds erg moeilijk tegen Michael als ze deelnemen aan wedstrijden tijdens andere events. Ik heb hem in elk geval gevraagd of hij het zelf zag zitten om nog mee te draaien, zijn antwoord was ja”, aldus Ross Brawn die vanaf 2010 mede-eigenaar is van Mercedes GP.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen