Brawn zet zijn geld in op Schumacher

Bij de Duitse renstal Mercedes GP heeft Ross Brawn duidelijk hoge verwachtingen wat het seizoen 2010 betreft. Brawn zou zelfs nu al wat de titel betreft op Michael Schumacher gokken.
Als ik me niet vergis maakte Schumacher zijn overstap van Benetton naar Ferrari destijds onder bepaalde voorwaarden. Zo zou de Duitse rijder er dus mee voor gezorgd hebben dat Brawn vanaf 1996 ook in het rood gekleed ging. Jean Todt was al actief als manager van de Italiaanse renstal maar zijn toekomst hing er wel aan een zijden draadje.

Om een lang verhaal kort te maken, Todt moest ook aanblijven! Drie handen op één buik, hopelijk blijven er daar maar twee van over in 2010 en houdt Jean Todt zich perfect neutraal. Wat wel een feit is, is dat het trio elkaar helemaal kent en dat deze heren geen woorden nodig hebben om elkaar te verstaan. Brawn heeft dus alle vertrouwen voor 2010 en hij zou zelfs geld durven inzetten op Schumacher!

“Michael zal misschien zijn eerste race niet winnen. Hij zal enkele races nodig hebben om aan de wagen te wennen en aan de nieuwe rijders. Het zal niet lang duren en dan zien we allemaal de oude Schumacher terug in actie! Als ik zou gokken dan deed ik het zeker op Michael. Hij leert zeer snel”, aldus Ross Brawn.

Wie wint volgens jou de titel? Meld je hieronder aan bij Bwin en krijg een bonus tot 50 euro!


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}