BREAKING NEWS: Niet Stoffel Vandoorne maar wel George Russell vervangt Lewis Hamilton

Niet onze landgenoot Stoffel Vandoorne maar wel Williams F1-piloot George Russell zal Lewis Hamilton komend weekend bij het Mercedes F1 team vervangen.


Na de positieve coronatest voor Lewis Hamilton was het afwachten op de bekendmaking van het Mercedes F1 team wie de zevenvoudig F1-kampioen komend weekend tijdens de GP van Sakhir in Bahrein zou vervangen. Meteen werd er gekeken richting onze landgenoot Stoffel Vandoorne die officieel reserverijder bij het Mercedes F1 team is.

Vandoorne was gisteren in Valencia nog aan het testen voor het Mercedes Formule E team en reisde vervolgens af naar Bahrein. Gisteren liet Vandoorne nog weten niets te kunnen meedelen maar vandaag volgde al snel de bekendmaking dat niet Vandoorne maar wel Williams F1-piloot George Russell de vervanger van Lewis Hamilton wordt.

Voor George Russell is het een unieke kans om zijn talent te bewijzen in een competitieve F1-bolide, voor Stoffel Vandoorne is het opnieuw een gemiste kans. Russell wordt komend weekend bij Williams vervangen door Jack Aitken.


a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:49:”vandoorne_telefoon_vandoornetwitter_headline.jpeg”;}
Niet onze landgenoot Stoffel Vandoorne maar wel Williams F1-piloot George Russell zal Lewis Hamilton komend weekend bij het Mercedes F1 team vervangen.

Steun F1journaal.be en koop bij Bol.com via onderstaande banner Naar Buiten 2021Naar Buiten 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print