BREAKING NEWS: Sergio Perez verlaat McLaren

Sergio Perez heeft zijn afscheid aangekondigd bij Mclaren. De Mexicaan deed dit in een brief op zijn Twitter-account, die je onderaan dit artikel integraal kunt nalezen.
image
In zijn statement bedankte Perez McLaren uitgebreid, maar spreekt hij ook zijn spijt uit omdat hij niet de doelstellingen heeft kunnen behalen die hij zich voor het seizoen voor ogen had gesteld.

De Mexicaan begon vol goede moed aan het seizoen, door te stellen dat je als McLaren-rijder niets minder dan de wereldtitel voor ogen moet houden. De MP4-28 werd echter een enorme afknapper voor het team uit Woking, dat dit seizoen nog geen enkele keer op het podium wist te eindigen. In Austin en Brazilië wil Perez echter nog eens alles uit de kast halen voor McLaren.

De laatste dagen kwamen er sterke geruchten dat McLaren overwoog om Perez te vervangen. Het lijkt er dus op dat de McLaren-rijder de eer aan zichzelf wil houden.

Perez schrijft nu dat hij op zoek gaat naar het best mogelijke pakket om in de toekomst voor de overwinning te kunnen rijden. Of, en waar dat zal zijn, is nu nog niet bekend. Ook naar de naam van de nieuwe teamgenoot voor Jenson Button blijft het voorlopig raden, al lijkt de weg voor Kevin Magnussen nu helemaal open te liggen. Magnussen is lid van het talentenprogramma van McLaren, net als onze landgenoot Stoffel Vandoorne.a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:12:”_14P1948.jpg”;}
Sergio Perez heeft zijn afscheid aangekondigd bij Mclaren. De Mexicaan deed dit in een brief op zijn Twitter-account.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print