Brendon Hartley treedt in het huwelijksbootje

Hartley kondigde op Twitter aan dat hij het grootste contract uit zijn leven heeft ondertekend op 18 januari 2018. De Kiwi doelde op de overeenkomst die hij met zijn kersverse echtgenote Sarah tekende.

Eind vorig jaar maakt de Nieuw-Zeelander enigszins onverwacht zijn debuut in de Formule 1, dit nadat hij zijn F1-droom eigenlijk reeds had opgegeven. Amper enkele maanden later is Hartley getrouwd en mag hij aan zijn allereerste volledig F1-seizoen beginnen.

“Een ongelofelijke start van 2018 met vrienden en familie,” laat Hartley weten. “Natuurlijk is er ook het grote contract dat ik met Sarah heb getekend”

Het valt de nieuwe Toro Rosso-rijder zwaar dat hij zijn vaderland moet achterlaten maar hij is ook benieuwd naar wat de nieuwe stap in zijn carrière hem zal brengen.

“Het valt me zwaar dat ik alweer het vliegtuig op moet en mijn thuis vaarwel moet zeggen. Tegelijkertijd kijk ik er enorm naar uit om er weer in te vliegen en te kijken wat 2018 te bieden heeft. Bedankt Nieuw-Zeeland, het is geweldig geweest.”


a:0:{}
Het McLaren F1 team heeft vandaag in een persbericht laten weten dat het met onmiddellijke ingang een samenwerking met Dell Technologies start.
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

SelectSelect
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print