Bruno Senna wacht rustig op 2010

Het scheelde niet veel of Bruno Senna had dit seizoen de kans gekregen zijn naam alle eer aan te doen. Als Ross Brawn aan het begin van het seizoen voor Senna had gekozen gingen de Braziliaanse supporters nu al door hun dak. Senna zelf kijkt toe en wacht rustig af tot 2010.
“Het zou erg goed zijn als ik in 2010 een zitje zou hebben in de F1. Het is sowieso al moeilijk nog F1 te kunnen rijden nu testen nog zelden gebeurt. Ik blijf hopen en wacht nu rustig af”, zo vertelde Bruno Senna.

Momenteel ziet het er wel naar uit dat Rubens Barrichello het tempo in de tussenstand duidelijk niet kan volgen en in Turkije ging hij zelfs regelmatig in de fout. Indien Barrichello, net als bij Ferrari, in de schaduw van Button blijft rijden zou het ditmaal wel eens echt zijn laatste seizoen kunnen zijn. Waarschijnlijk zal Ross Brawn dan toch voor Senna kiezen.

Brawn had afgelopen winter de keuze tussen Barrichello en Senna. Uiteindelijk koos hij voor Barrichello omdat die veel ervaring had en dat van pas ging komen omdat testen doorheen het seizoen verboden is.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print