Bruno Senna wil geen kokosnoten verkopen

De Braziliaanse rijder Bruno Senna hoopt komend seizoen geen kokosnoten te moeten gaan verkopen op stranden. Senna wil vanzelfsprekend onderdeel blijven uitmaken van de F1.
Bruno Senna hoopt ook komend seizoen nog mee op de grid te mogen verschijnen. Het jongere neefje van wijlen Ayrton Senna wist in 2010 een zitje te bemachtigen bij de Spaanse renstal HRT. Op dit ogenblik worden zowel Senna als teamgenoot Karun Chandhok beurtelings in de wachtkamer geplaatst voor de Japanner Sakon Yamamoto. Als deze speciale manier van werken maar geen nare gevolgen zal hebben voor Senna.

“Ik hoop dat ik voor komend seizoen voor 100 procent zekerheid zal krijgen. Mijn tweede plan is kokosnoten gaan verkopen op stranden”, zo grapte Senna in eerste instantie nog. “Neen, momenteel weet ik zelf nog niets met zekerheid. Ik maakte eerder al eens een grote kans bij Honda maar uiteindelijk lukte het me daar toch niet. In de F1 kan je niets voorspellen, enkel overeenkomsten bepalen met zekerheid mijn toekomst. Bij HRT werkt men momenteel ook aan de toekomst en ik kan heel veel van dit team leren. Uiteraard hoop ook ik een competitieve wagen te krijgen”, aldus Bruno Senna.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen