Bulgarije schrapt plannen voor F1-race

De Bulgarian Motorcycling Federation (BMF) schrapte onlangs haar plannen om in de toekomst een Grand Prix in eigen land te organiseren. De organisatie zou wel al over een overeenkomst beschikken.
De BMF zou haar gesprekken met Bernie Ecclestone reeds hebben afgerond maar wenst haar deelname aan de F1 nu toch te annuleren. De reden van het annuleren van de toekomstige Bulgaarse GP is nog maar eens de plaatselijke overheid want ook Bulgarije schijnt de F1 vandaag de dag nog niet te zien als een gezonde sport waaraan financiële steun wordt geschonken. De organisatie ziet dus alvast geen andere oplossing aangezien het zelf al persoonlijke eigendommen verkocht.

“We zitten momenteel aan het einde van het seizoen dat in onze ogen het beste seizoen ooit zou worden. We moeten alles stopzetten en zelfs onze federatie kan niet blijven bestaan omwille van financiële moeilijkheden. Ik kan de leningen die ik persoonlijk heb aangevraagd niet meer aflossen en bovendien verkocht ik zelfs al eigendom dat van mij persoonlijk was. De overheid geeft ons dan ook geen enkele vorm van steun”, aldus Bogdan Nikolov van de BMF.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}