“Button moest niet weg voor Schumacher”

Jenson Button behaalde het voorbije seizoen totaal onverwacht de wereldtitel maar de Brit kon toch geen nieuw contract krijgen bij Brawn GP.
Veel insiders begrepen niet waarom Jenson Button en Brawn GP niet tot een akkoord kwamen. De Brit maakte uiteindelijk de overstap naar McLaren. Brawn GP wordt nu echter omgedoopt in Mercedes GP en kan dus onder haar nieuwe naam rekenen op Michael Schumacher.

Reeds wekenlang waren er geruchten over een mogelijke terugkeer van de Duitser maar meteen zijn er nu al nieuwe speculaties. Is Jenson Button doelbewust aan de kant geschoven bij Brawn GP zodat Michael Schumacher zijn plaats kon innemen?

Ross Brawn ontkent de nieuwe geruchten alvast met klem.

“Dat is zeker niet het geval. We hebben erg goed ons best gedaan om tot een oplossing te komen met Jenson maar die kwam er uiteindelijk niet. Jenson besloot uiteindelijk om niet bij het team te blijven. We hebben heel hard ons best gedaan om hem bij het team te houden maar uiteindelijk slaagden we daar niet in,” aldus Ross Brawn.

Ross Brawn geeft echter wel toe dat beide onderhandelingen uiteindelijk elkaar overlapten. Toen bleek dat Jenson Button niet tot een akkoord zou komen met Brawn GP is Ross Brawn beginnen praten met Schumacher.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen