Button speelt mee in film zonder dat hij het zelf weet

Jenson Button speelde zonder dat hij het zelf besefte mee in een film. Neen, geen hoofdrol, maar een rolletje in de achtergrond.
De film ‘La leyenda del tiempo’ van Isaki Lacuesta gaat over een Japanse vrouw die naar Europa reist en is grotendeels op YouTube te zien. Vooraleer jullie nu allemaal vliegensvlug naar You Tube surfen willen we wel waarschuwen dat het uiteindelijk maar een rolletje in de achtergrond van de film is. Het videofragment is trouwens onderaan dit bericht te zien.

Specialer is wel het verhaal dat erachter schuil gaat. Button is immers in de achtergrond te zien wanneer de Japanse vrouw aankomt op een Spaanse luchthaven. Op zich een ongelofelijk toeval dat de F1-piloot gefilmd werd. Jenson Button wist trouwens zelf niet dat hij in de film voorkomt.

Button is te zien na 1’40”. Je ziet Button links achter het personage Makiko. Wie goed kijkt herkent ook zijn fysiotherapeut Phil die Button volgt met een bagagewagentje. Er is ook een klein achtergrondrolletje voor Eddie Jordan die achter een glazen deur staat. Die scéne is te zien na 1’50” wanneer Makiko een taxi roept.

Button kwam via zijn Twitter-account te weten dat hij gespot werd in de film. Dat heeft op zich trouwens nog lang geduurd aangezien de film reeds twee jaar op YouTube te zien is.

Uiteraard kan u hieronder het videofragment bekijken.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021