Carlos Sainz reageert op Williams-geruchten: “Dikke zever van de media!”

Ferrari
Ferrari

Tijdens de persconferentie in Montreal heeft Ferrari-rijder Carlos Sainz uitgehaald naar een deel van de media die pure speculaties en leugens over hem verspreiden. Sainz reageerde daarmee op de geruchten van de voorbije weken in de media dat hij bij Williams zou getekend hebben.

De voorbije maanden werd Sainz gelinkt aan een eventuele overstap naar Mercedes en Red Bull. Sainz werd de voorbije dagen dan ook nog eens gelinkt aan Williams maar volgens Sainz is er niets getekend.

“Het enige dat ik je kan zeggen is dat er nog niets vast staat,” reageerde Sainz tegenover de media. “Ik zag berichten in de media, ik weet niet of het in Spanje was, maar men zei dat ik bij Williams getekend had.”

“Wanneer je dat leest dan begin ik te lachen want ik herinner me nog de berichten van drie maanden geleden dat ik voor Mercedes had getekend, er waren ook berichten dat ik bij Red Bull had getekend.”

“Dat gaat overduidelijk niet gebeuren. Het is dan ook grappig dat ze zeggen dat ik voor Williams heb getekend.”

“Ik moet erdoor lachen maar sommige personen in de media doen dat onbestraft. Ik heb het niet tegen jullie hier, want jullie zitten hier verbonden met de F1 en jullie weten maar al te goed of ik getekend heb of niet.”

“Ik kan jullie gerust zeggen dat het me zorgen baart sommige mensen hier zomaar mee weg komen.”