“Carlos Sainz zal de Ferrari-fans verrassen”

Volgens zijn vader zal Carlos Sainz bij Ferrari perfect met de druk kunnen omgaan en zal hij de Ferrari-fans waarschijnlijk zelfs verrassen.


Komend seizoen zal Sainz nog voor McLaren racen maar eind dit jaar maakt de Spanjaard de overstap van McLaren naar Ferrari, waarmee een droom van Sainz in vervulling gaat.

“Ik ben zeer blij voor hem, ik ben zeer trots,” aldus Carlos Sainz sr. tegenover ‘Sky Sports’ in Italië.

“Hij heeft enorm hard gewerkt om bij Ferrari te geraken en ik zag dat hij zeer blij was met zijn keuze. Het is speciaal om de kleuren van Ferrari te dragen en dat zal hij ook zeggen wanneer het zover is.”

Carlos Sainz jr. heeft steeds met de druk van zijn naam moeten omgaan omwille van de prestaties die Carlos Sainz sr. wist neer te zetten. Nu hij de overstap naar Ferrari maakt zal de druk die op de schouders van Carlos Sainz jr. rust er niet minder op worden.

“Ik herinner me zijn eerste keer in een kart nog. Ik waarschuwde hem dat het moeilijk zou worden omwille van zijn achternaam. Toen begon alles,” aldus Sainz sr.

“Ik realiseerde me vervolgens snel over welk ongelooflijk talent hij beschikte. Ik hielp hem gewoon om er te geraken. Soms help het wanneer je Sainz noemt maar op andere momenten juist niet.”

“Ik ben er echter zeker van dat hij de Ferrari-fans zal verrassen.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022