Caterham steunt inzamelingsactie voor slachtoffers van tyfoon Haiyan in de Filipijnen

Het Caterham F1 team heeft mee haar schouders gezet onder een inzamelingsactie voor de slachtoffer van tyfoon Haiyan in de Filipijnen.

De beelden van de slachtoffers van tyfoon Haiyan op de Filipijnen laten ook de Formule 1 niet onbewogen. Zo rijdt het Caterham F1 team dit en volgend weekend met een speciale livery waarop “To Philippines With Love #toPHwithlove” staat. Het is een oproep om de mensen in de Filipijnen te steunen.

Het team steunt daarmee de inzamelingsactie van AirAsia, één van haar belangrijkste sponsors. Alle leden van het team alsook de gasten die het team tijdens de resterende twee races van het seizoen ontvangt zullen gevraagd worden om een donatie te doen. Het roept tegelijkertijd ook iedereen op om hetzelfde te doen. Ook op de vluchten van AirAsia zal aan de passagiers gevraagd worden om een donatie te doen, net als op de luchthavens en via de website van de AirAsia foundation. Vervolgens zal AirAsia zelf identiek hetzelfde bedrag storten ter ondersteuning van de slachtoffers van de tyfoon.

Wil je zelf de slachtoffers van tyfoon Haiyan steunen dan kan dit door te surfen naar de website van de AirAsia foundation: http://www.airasiafoundation.com/typhoonhaiyan/. Je kan ook een overschrijving doen naar de rekening van het Consortium 12-12 dat in België actief is. Dat lanceert immers een centrale inzamelingsactie voor de slachtoffers van tyfoon Haiyan op de Filipijnen. Haiyan 21-21 krijgt een eigen rekeningnummer: BE17 0000 0000 2121. Je kan simpelweg een overschrijving doen op dat rekeningnummer en zo de slachtoffers steunen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}