“Caterham stond bijna op de startgrid”

De curator van het Caterham F1 team heeft laten verstaan dat het niet veel gescheeld heeft of Caterham had dit weekend toch op de startgrid gestaan.

Caterham en Marussia zijn niet afgereisd naar Austin voor de GP van de Verenigde Staten. Er zijn daardoor slechts achttien rijders aanwezig in Austin, al scheelde het volgens de curator van het Caterham F1 team niet veel of de renstal was toch nog aan de start verschenen.

Volgens de curator wou één van de partijen die interesse heeft om de renstal over te nemen de kosten dragen om aan de start te verschijnen in Austin. Logistiek was het echter niet meer mogelijk om het team op tijd in Austin te krijgen.

“Caterham kon daadwerkelijk bijna op de startgrid staan. Een van de geïnteresseerden bood aan om de kosten daarvoor te betalen. Jammer genoeg was het logistiek niet mogelijk om daarin te slagen. Ik heb immers pas op vrijdag de controle over het team overgenomen,” aldus Finbarr O’Connell tegenover het Amerikaanse Autoweek.

Mogelijk bestaat dus de kans dat Caterham alsnog in Brazilië zal racen, daar waar er eerder werd rekening mee gehouden dat Caterham pas in Abu Dhabi eventueel opnieuw aan de start zou verschijnen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}