Charles Leclerc: “Ik kan niet wachten op meer gevechten met Verstappen”

Ferrari-rijder Charles Leclerc hoopt dat hij nog heel wat mooie gevechten met Max Verstappen zal beleven.


Leclerc en Verstappen beleefden heel wat van hun carrière tot dusver samen. Ze gingen dan ook al vaak onderling de strijd met elkaar aan en Leclerc hoopt dan ook dat hij ook in de Formule 1 nog heel wat mooie gevechten met Verstappen kan beleven.

“In de karting hadden we enkele goede gevechten maar dat eindigde niet altijd zo goed. Het was leuk, het was een mooie tijd,” blikte Charles Leclerc tegenover het Britse ‘BBC’ terug op zijn gevechten met Verstappen.

“Ik kan niet wachten om nog meer gevechten met hem te beleven. Uiteindelijk hebben we het grootste deel van onze carrière tot dusver samen beleefd. Het is dan ook leuk om te zien dat we ook samen opnieuw in de Formule 1 zitten.”

Ook Max Verstappen hoopt dat Leclerc en hijzelf nog heel wat mooie gevechten zullen hebben, al zullen de harde kantjes van tijdens de karting er volgens Verstappen wel wat af zijn.

“We streden enorm hard met elkaar en we kenden dan ook onze momenten in de karting,” aldus Verstappen tegenover ‘Autosport’.

“Ik denk dat we volwassener geworden zijn. We bevinden ons nu allebei in de Formule 1, we beleven allebei een droom. We racen nu allebei in de raceklasse waarvan we droomden toen we in de karting zaten.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022