Charles Leclerc krijgt exclusieve Ferrari van meer dan 650 000 euro als nieuwe ‘bedrijfswagen’

Instagram / Twitter
Instagram / Twitter

Ferrari F1-piloot Charles Leclerc heeft uiteraard ook als ‘bedrijfsauto’ een Ferrari en in Monaco werd Leclerc onlangs gespot met zijn nieuwe ‘bedrijfswagen’.

Eerst en vooral is de echte ‘bedrijfswagen’ van Charles Leclerc uiteraard de F1-bolide waarmee hij racet maar net als veel andere werknemers kan ook Charles Leclerc beschikken over een ‘bedrijfswagen’ die hij in zijn vrije tijd kan gebruiken. Dat dit ook een erg mooie, luxueuze en uiteraard exclusieve Ferrari is, dat is mooi meegenomen.

Leclerc werd in Monaco gespot met een Ferrari 812 Competizione Aperta, een mat witte uitvoering. Van Ferrari 812 Competizione Aperta worden slechts 599 stuks gemaakt en Leclerc heeft dus een extra exclusieve versie met ook nog eens zijn startnummer 16 op de zijkant. De exclusieve Ferrari beschikt over een 6.5-liter grote V12-motor en het prijskaartje van de Ferrari 812 Competizione Aperta bedraagt meer dan 650 000 euro.

Met een topsnelheid van 340 km/u komt zijn tweede bedrijfswagen in de buurt van zijn eerste bedrijfswagen: zijn Ferrari F1-bolide.

Zo’n jaar geleden onthulde ook teamgenoot Carlos Sainz zijn exclusieve Ferrari 812 Competizione. Leuk weetje was dat het toen Sainz zijn allereerste eigen wagen was: VIDEO: Carlos Sainz onthult trots zijn eerste auto ooit: een Ferrari 812 Competizione van 600 000 euro!