Charles Leclerc: “Mijn ontmoeting met Michael Schumacher was ongelooflijk”

In een interview met de officiële F1-website vertelt Charles Leclerc over zijn ontmoeting met Michael Schumacher.


Charles Leclerc rijdt momenteel zelf voor het Ferrari F1-team, iets dat altijd al een droom was, zeker toen hij nog een kind was. Leclerc vertelt in een interview met de officiële F1-website dan ook vol passie over zijn ontmoeting met Michael Schumacher.

“Ik was enorm onder de indruk, dat heb ik er echt over onthouden,” aldus Leclerc over zijn ontmoeting destijds met Michael Schumacher op het circuit van Paul Ricard.

“Ik kan je moeilijk zeggen waarover we exact gesproken hebben, ik herinner me alleen dat ik naar zijn rode raceoverall keek en naar hem keek, net zoals elk ander kind dat toen deed wanneer ze vol bewondering naar hem keken.”

“Het was zeer bijzonder. Ik herinner me nog dat we in de paddock kwamen en dat we de kans kregen hem te zien. Het was erg opwindend. Wij waren aan het testen op het kartingcircuit. Ik vroeg hem om mijn overall te handtekenen. Vervolgens moest hij naar zijn engineers.”

“Het was echt zeer mooi, we hadden het geluk dat er niemand in de paddock was. Hij nam de tijd om wat met ons te praten. Het was enorm leuk.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print