“Charles Leclerc moet groots denken en voor de titel gaan”

Volgens voormalig F1-piloot Jenson Button zit de aanpassingsperiode voor Charles Leclerc bij Ferrari erop en moet de Monegask voor niets minder dan de titel gaan.


Jenson Button is onder de indruk van Charles Leclerc en hij wil dat Leclerc dit jaar volop de strijd met Lewis Hamilton aangaat. De aanpassingsperiode bij Ferrari, Leclerc behaalde vorig jaar twee overwinningen, zit er volgens Button op.

“Charles Leclerc is door de periode van ‘wittebroodsweken’ bij Ferrari gegaan en nu draait het rond strijden, dit jaar moet hij absoluut voor het kampioenschap strijden,” aldus Jenson Button tegenover de ‘Daily Mail’.

“Ik kan niet wachten om te zien hoe het bij Ferrari gaat verlopen. Ik verwacht echt dat ze alles op orde gaan hebben en volop de strijd met Mercedes zullen aangaan.”

Uiteraard zal Leclerc daarvoor ook moeten afrekenen met teamgenoot Sebastian Vettel maar Button verwacht minder problemen dan vorig jaar.

“De dynamiek binnen het team zat niet goed,” aldus de wereldkampioen van 2009.

“Ik denk dat ze elkaar nu veel beter begrijpen, de verstandhouding zit veel beter en ik heb echt het gevoel dat ze in 2020 zeer sterk zullen presteren.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021