Charles Leclerc na snelste tijd op vrijdag: “Ferrari kan nog sneller”

Ferrari
Ferrari

Ferrari sloot de tweede oefensessie op het circuit van Zandvoort met beide wagens bovenaan af. Leclerc reed de snelste tijd en heeft er goede hoop op dat Ferrari nog sneller kan gaan, al beseft hij ook dat de concurrentie waarschijnlijk morgen pas de ware snelheid zal tonen.

“Het ziet er momenteel goed uit maar we moeten met beide voeten op de grond blijven want dit was nog maar vrijdag,” blikte Leclerc gisteren terug na de tweede oefensessie.

“Ik denk dat er nog heel wat potentieel is om ons te verbeteren. Ook onze concurrenten hebben echter nog niet al hun performance getoond.”

Volgens Leclerc was de snelheid over één snelle ronde redelijk goed maar zit het bij Ferrari veel minder goed op het vlak van racesnelheid.

“Onze racesnelheid was niet zo goed als onze performance tijdens één snelle ronde, we zullen ons dan ook daarop focussen,” aldus Leclerc.

“Wat de race betreft denk ik niet dat er veel ingehaald zal worden dus het zal belangrijk worden om een goede startpositie op de grid te veroveren.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021