Christian Horner is gefrustreerd: “Gasly zijn slechte resultaten doen Red Bull pijn”

Red Bull-teambaas Christian Horner raakt hoe langer hoe meer gefrustreerd door de teleurstellende prestaties van Pierre Gasly. Volgens Horner moet Gasly in het belang van het team dan ook dringend zijn prestatieniveau opkrikken.


Pierre Gasly finishte de GP van Hongarije als zesde op meer dan een ronde van racewinnaar Lewis Hamilton. Opnieuw geen al te beste prestatie dus van Gasly, die eerder ook al teleurstelde tijdens de kwalificatie.

“We horen niet met Saubers en McLarens te strijden,” aldus een zichtbaar gefrustreerde Christian Horner tegenover ‘Racefans’.

“Hij moet voor ons met de Ferrari’s en Mercedes-wagens strijden. We zullen alles in het werk stellen om hem de middelen aan te rijken opdat hij dat zou kunnen.”

“Het probleem is dat hij helemaal niet mee in dat gevecht zit. Dat we niet met beide wagens vooraan rijden doet ons pijn, zeker in het constructeurskampioenschap. We behaalden vandaag even veel punten als Ferrari en dat op een circuit waar we sterker zijn en dus meer punten hadden moeten behalen.”

Max Verstappen behaalde dit seizoen 181 punten. Ter vergelijking, Pierre Gasly heeft tot dusver nog maar 63 punten behaald. Opvallend is dat Verstappen vanaf de GP van Oostenrijk, zijn eerste race die hij dit seizoen won, meer punten behaalde dan dat Gasly sinds het begin van het seizoen behaalde.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022