“Christian Horner onderneemt juridische stappen tegen ‘De Telegraaf’ na nieuwe berichtgeving”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Volgens het Duitse ‘Motorsport-Total’ zou Red Bull-teambaas Christian Horner naar aanleiding van nieuwe berichtgeving door ‘De Telegraaf’ juridische stappen ondernemen tegenover het Nederlandse nieuwsmedium.

Gisteren berichtte ‘De Telegraaf’ over nieuwe details in het onderzoek naar Red Bull-teambaas Christian Horner. Er zou volgens ‘De Telegraaf’ sprake zijn van ‘seksueel grensoverschrijdend gedrag’ en Horner zou een schikking van 650 000 Britse pond voorgesteld hebben die door de tegenpartij geweigerd werd.

‘De Telegraaf’ zou appverkeer ingekeken hebben en volgens ‘Motorsport-Total’ zal het niet zomaar met het verhaal gekomen zijn zonder eerst zeker te zijn van haar zaak en alles juridisch af te stemmen. De nieuwe berichtgeving zorgde opnieuw voor heel wat commotie en uiteraard kwam het artikel ook ter ore van Christian Horner die daarop juridische stappen ondernomen zou hebben. Grote vraag is nu hoe het verder moet in heel deze zaak.

Christian Horner werd een week geleden immers uitvoerig verhoord door een externe advocaat en gezien zijn aanwezigheid op de presentatie van de Red Bull RB20 lijkt Horner voorlopig nog voldoende steun te genieten om op post te blijven. De vraag is echter of hij deze situatie als teambaas van Red Bull zal overleven.