Christian Horner onthult de reden achter karaoke van Max Verstappen na winnen GP van Brazilië

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Na het overschrijden van de finishvlag in Sao Paulo hoorden we Max Verstappen zingen over de boordradio, iets dat we niet gewoon zijn van hem. Christian Horner onthult nu echter de betekenis achter het nummer dat Verstappen bracht.

Verstappen won afgelopen weekend zijn zeventiende race van het seizoen. Toen Verstappen over de finishlijn reed en terugkeerde naar de pitlane speelde Christian Horner het nummer Green Green Grass Of Home van Tom Jones. 

Toen Verstappen dit hoorde zong hij mee met de nummer 1-hit uit 1966, Christian Horner vertelt ons dat het nummer teruggaat tot de kartdagen van Verstappen.

“Blijkbaar speelde zijn vader Jos steeds nummers van Tom Jones toen Max terugkeerde van de kartraces. In Qatar vertelde Jos me dat dit het favoriete nummer van zijn zoon is.”

“Wie had dit nou verwacht?” onthult Horner. “Je zou denken dat een 26-jarige meer dol is op een artiest van zijn generatie maar niets is echter minder waar. Het is toch één van de meest onwaarschijnlijke nummers om te kiezen als Max Verstappen zijnde.”

Geschreven door Vincent Bogaerts

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023