Codemasters brengt F1 2010 uit voor PC, XBOX en PS3

Eerder lieten we u reeds kennismaken met F1 2009 voor de PSP en Wii. Codemasters maakte vandaag bekend dat de opvolger in september verschijnt en daardoor de formule 1 als game ook terugkeert naar de pc.
Codemasters kondigt vandaag aan dat F1 2010 in september zijn release kent voor de next-gen consoles en PC. Dit luidt de komst in van een nieuwe generatie F1 games. F1 2010 wordt dit najaar uitgebracht voor Xbox 360®, PlayStation®3 en de PC.

F1 2010 is de officiële game van het 2010 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP™ en bevat alle officiële teams, coureurs en circuits van het komende seizoen. In F1 2010 keert niet alleen zevenvoudig F1-kampioen Michael Schumacher terug, gamers kunnen ook kennis maken met alle nieuwe teams en over het gloednieuwe Korean International Circuit scheuren.

Bij de lancering in september wordt F1 2010 de eerste officiële Formule 1 game die wordt uitgebracht voor de Xbox 360 en realiseert het bovendien de terugkeer van F1 voor PC, iets waar gamers acht jaar op hebben moeten wachten. Met de komst van de HD-edities zorgt Codemasters voor een spannend vervolg op de zeer succesvolle lancering van F1 2009 voor Wii en PSP vorig jaar, een game die tijdens de decembermaand tot de top 5 behoorde van best verkopende spellen.

F1 2010 kent een groot aantal verschillende gamemodi inclusief GRAND PRIX, Championship, Time Trial en een omvangrijke en zeer innovatieve career-modus. Daarnaast bevat F1 2010 ook een zeer geavanceerd schademodel, een dynamisch weersysteem en belangrijke multiplayer-opties waarmee gamers de strijd met de concurrentie online kunnen aangaan.

F1 2010 is geproduceerd door Codemasters Studios in Birmingham en is ontwikkeld op het EGO Game Technology Platform, de eigen technologie van Codemasters. De EGO engine vormt ook de kracht achter zeer goed ontvangen games als Colin McRae: DiRT 2 en Race Driver: GRID, spellen waarvan meer dan een miljoen exemplaren over de toonbank zijn gegaan. De bekroonde technologie is verder verbeterd om de unieke aërodynamica en de ingewikkelde besturing van de auto’s van de F1, die snelheden bereiken van meer dan 325 km per uur, goed te kunnen ondersteunen. Dit in combinatie met de unieke toegang die Codemasters heeft tot de verschillende coureurs en F1-teams, zorgt dat F1 2010 de meest authentieke race-ervaring in de Formule 1 tot nu toe is.

F1 2010 wordt in September 2010 uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

image

image
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}