Coulthard begrijpt dat Hamilton zich al op 2010 wil focussen

Lewis Hamilton steekt niet onder stoelen of banken dat hij aan het team gevraagd zou hebben om zich nu al op 2010 te concentreren. Een volledig terechte vraag volgens David Coulthard.
Dit seizoen is nog niet halverwege en het is geweten dat in de F1 alles mogelijk is tot het laatste moment. Voormalig rijder David Coulthard denkt niet dat Hamilton een snelle opgever is, de Schot begrijpt de keuze maar al te goed.

“Ik begrijp Lewis maar al te goed en ik vind dat hij vooral gewoon eerlijk is geweest door zijn eigen gedacht te zeggen. Hij kon ook zijn hoofd in het zand steken en McLaren blijven beschermen door over de toekomst en allerlei upgrades te praten”.

Coulthard vertelde verder ook nog dat hij net als Hamilton niet verwacht dat de MP4-24 dit seizoen nog aan de kop zal meestrijden. De wagen is slecht en valt volgens Coulthard niet meer perfect te krijgen.

“Volgens mij zal McLaren niet veel meer verbeteren in 2009. Ik heb nog nooit geweten dat een wagen die erg slecht was door upgrades plots weer ging winnen. Zeker niet vanuit de positie waar McLaren zich nu bevindt”, aldus David Coulthard.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023