Coulthard betrapt met blondine

David Coulthard kan het tijdens elke Grand Prix toch allemaal zo geweldig uitleggen. Of dat ook bij volgend verhaal het geval zal zijn, dat is nog maar de vraag.
Kan u zich nog herinneren waarom David Coulthard in 2006 zelf nog zijn helm aan de wilgen hing? Wij zullen je geheugen even opfrissen. De Schotse rijder was pas vader geworden en wilde daardoor meer tijd aan zijn gezin besteden. Uitgerekend die personen zullen momenteel met veel vragen zitten. Schone schijn is immers nooit wat het lijkt te zijn. Iemand als Coulthard zou ondertussen toch al moeten weten dat als je het idool van vele mensen raakt, dat je dan de komende weken zelf heel voorzichtig moet zijn. Neen, dat wist hij blijkbaar nog niet.

De voormalig F1-rijder werd namelijk door fotografen gespot toen hij met een knappe blondine, en in dronken toestand, letterlijk uit een nachtclub strompelde. De Schot wist meteen dat die fotografen hem niet zouden sparen. Hij zette het op een lopen maar ging daarbij nog eens hilarisch tegen de grond. Van afgang gesproken! Maar dat is nog niet alles.

Ondanks zijn huwelijk en vaderschap lijkt Coulthard het nog vrij normaal te vinden door met andere blondines naar gekke feestjes te gaan. Het vluchten en vallen zal dus niet zonder enige reden geweest zijn. Gelukkig hielpen enkele voetgangers de Schot snel weer te been en kon hij zijn marathon voortzetten. We kunnen wel stellen dat Coulthard het komend weekend eens over iets anders mag hebben dan de teleurstellende Michael Schumacher. Die laatste werd overigens nog nergens betrapt met andere schoonheden. Opnieuw zien we dus het grote verschil tussen kampioenen, en zij die denken een kampioen te zijn. Verstand! Maar zoals vaak gezegd, praatjes vullen geen gaatjes. Enkel de boekjes want daarin zal David Coulthard niet gespaard blijven.

Op onze Facebookpagina kan u een foto zien van Coulthard en de reddende omstaander, of is het zijn slechte tweelingbroer die er ligt.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print