Coulthard onzeker over RB3

David Coulthard denkt dat er nog veel moet gebeuren aan de RB3 vooraleer de auto aan de verwachtingen zal voldoen. De Schot blijft wel positief want er is nog tijd om alle zaken op orde te krijgen.

"Het volledige pakket is nog niet geoptimaliseerd en er is dus nog veel werk te doen vooraleer we de prestaties zien die we willen zien," zei hij tegen F1.com.

"Er zijn enkele verbeteringen voorzien voor de test in Bahrein en nog enkele andere dingen die belangrijk zijn voor Australië, die moeten kunnen helpen."

2007 is voor Coulthard zijn 14de seizoen in de Formule 1 en hij weet dat het heel erg moeilijk is om te voorspellen wie waar zal staan aan het begin van het seizoen.

"Iedereen heeft nog tijd om de auto verder te ontwikkelen voor de start van het seizoen, dus het is moeilijk om nu al te weten hoe het zich zal ontplooien voor we binnen een paar weken beginnen in Australië beginnen te racen."

"Momenteel gaan we de doelen die ik voor dit jaar gesteld had niet bereiken, maar we hebben nog wat tijd om aan de ontwikkeling te werken en hopelijk kunnen we daarna proberen om die doelen te bereiken," voegde de Schot er nog aan toe.

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen