Daniel Ricciardo als vervanger voor Lewis Hamilton?

McLaren F1 team
McLaren F1 team

Het team van Mercedes bekijkt wat de opties zijn als Lewis Hamilton zijn helm aan de wilgen zou hangen eind volgend seizoen en volgens ‘Daily Mail’ hebben ze een scenario met Daniel Ricciardo in gedachten.

Lewis Hamilton heeft nog een contract bij Mercedes tot eind volgend seizoen en het is niet ondenkbaar dat hij er dan de brui aan geeft want dan zal hij net geen negenendertig jaar zijn. Met George Russell hebben ze in Brackley sinds dit seizoen een man voor de toekomst in de rangen en als vervanger van Hamilton zou men Daniel Ricciardo in gedachten hebben.

De 33-jarige Australiër mag na dit seizoen opkrassen bij McLaren en zou volgend jaar als reserverijder naar Mercedes kunnen verkassen. Als Lewis Hamilton zou beslissen om te stoppen eind volgend jaar heeft Toto Wolff meteen een vervanger in de rangen en zou Ricciardo aan George Russell gekoppeld worden in 2024.

“Met Daniel Ricciardo in het team zouden ze niet met lege handen achterblijven,” aldus een wel ingelichte bron van ‘Daily Mail.’

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen