Daniel Ricciardo sluit overstap naar Ferrari niet uit

Tijdens een media-evenement van Red Bull in Milton Keynes heeft Red Bull-piloot Daniel Ricciardo een eventuele overstap naar Ferrari niet uitgesloten.

Ricciardo was vorig jaar de enige rijder die niet voor Mercedes reed maar die toch kon zegevieren. Ricciardo behaalde zelfs drie overwinningen. Red Bull is dit seizoen echter verder teruggevallen en de renstal slaagt er zelfs niet in om nog maar in de buurt van het podium te komen.

Nu de speculaties over een mogelijk vertrek van Kimi Raikkonen bij Ferrari toenemen wordt naast Bottas en Hülkenberg ook de naam van Daniel Ricciardo genoemd. Ricciardo zelf wou echter niet al te veel ingaan op de vraag van mogelijke interesse door Ferrari.

“Ik wil niet te veel in detail gaan,” zei de Australiër toen hij werd gewezen op de mogelijke interesse door Ferrari. “Eerst en vooral praten we momenteel niet over contracten ofzo. Wat ik wil, is winnen.”

“Veel van mijn frustratie dit jaar is daaraan toe te schrijven. We bevinden ons momenteel niet in een positie waarin we kunnen winnen en dat is het enige dat ik wil. Op zijn minst toch in deze fase van mijn carrière waarin ik nog jong ben en een honger heb naar succes. Ik voel dat ik het potentieel nog in mij heb. Dat is wat ik wil,” aldus Ricciardo, die dit seizoen omwille van die frustraties net iets minder lacht dan normaal.

“Om terug te gaan naar wat Ferrari betreft. Het is leuk om erkenning te krijgen van een team zoals dat van hen. Ik neem het dan ook op als een compliment en zie wel wat er gebeurt.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer