“Daniel was de meest logische keuze”

Gisteravond kondigde Red Bull Racing Daniel Ricciardo aan als opvolger voor Mark Webber.
image
Ook Christian Horner gaf uitgebreid uitleg over de nieuwe aanwinst voor zijn team. “Het is fantastisch om Daniel te mogen aankondigen als rijder voor ons team voor volgend seizoen.” begon Horner bij ServusTV.

De Brit heeft niets dan lovende woorden over voor Ricciardo. De Australiër behaalde dit seizoen al mooie resultaten met Toro Rosso, maar ook in 2012 deed hij het allesbehalve slecht. “Hij is een uiterst getalenteerde jongeling, hij is toegewijd, heeft een fantastische attitude, en dus was hij de meest logische keuze voor ons team.”

“Hij vervoegde het Red Bull Junior Team in 2008 en we hebben tijdens zijn vroege carrière in Formule 3 en de World Series al gezien dat hij in staat is om races en kampioenschappen te winnen. Hij blonk in al deze klassen uit, dus zijn we hem met grote interesse blijven volgen.”

“Hij heeft alles in zich wat we wensen van onze rijders. Hij beschikt over heel wat natuurlijk talent, heeft een aangename persoonlijkheid, en is een toffe kerel om mee samen te werken. Daniel weet wat we van hem verwachten, en zal snel leren. Zijn ontwikkeling kadert voor ons dan ook op middellange tot lange termijn. Dit stoeltje is een fantastische kans, en ik denk dat we met hem een grote ster voor de toekomst hebben.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}