Davidson: "Aguri kan punten scoren"

Anthony Davidson zegt dat Super Aguri het scoren van punten als doel kan stellen voor zijn tweede seizoen. Tegen het einde van vorig seizoen begon het Aguri-team het steeds beter te doen door verbeteringen aan de auto. Nu hoopt het team zich meer naar voor te vechten door intensief te testen tijdens de winter.

"Het realistische doel is om in de top 10 te geraken en daarna misschien, hoe moeilijk het ook is, punten scoren," zei Davidson. "Maar ik denk dat het mogelijk is."

"Het team kwam van ver en slaagde er toch in 10de te worden in de laatste race van het seizoen. Ik ben blij om deel uit te maken van dit team en ik geloof dat we ver zullen geraken."

Ook Sato is ervan overtuigd dat het team volgend seizoen punten moet kunnen scoren.

"Aan het begin van vorig seizoen waren we altijd vier of vijf seconden trager dan de rest van het veld. Maar langzaam maar zeker hebben we die achterstand kleiner gemaakt," zei de Japanner. "Tegen het einde van het seizoen waren we met ze aan het racen en deze stijgende lijn zouden we toch moeten kunnen vasthouden."

"We willen nu terug vertrekken van het niveau dat we in Brazilië gehaald hebben en daarop verder bouwen," zei Sato. "Mijn doel is om in elke race voor de punten te vechten."

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023