“De F1 moet leren uit controverse rond Vettel zijn bestraffing”

Volgens Renault F1-baas Cyril Abiteboul moet de Formule 1 dringend lessen trekken uit incidenten zoals met Vettel tijdens de GP van Canada.


Vettel kreeg toen een discutabele tijdstraf die voor heel wat commotie onder de fans zorgde. Eenmaal de storm enigszins is gaan liggen gebeurt er volgens Abiteboul echter niets en wordt er al volop naar de volgende race gekeken.

“Iedere keer dat er zo’n incident is dan praten we en praten we en vervolgens gaan we verder naar iets anders,” vertelde Abiteboul tegenover ‘Motorsport.com’. “Te midden van alle emoties hebben we het erover op zondag, misschien ook nog op maandag maar vervolgens doen we verder.”

“Als we denken dat er een probleem is, laat ons er dan voor zorgen dat we het probleem oplossen alvorens het te vergeten,” doet Abiteboul vervolgens zijn beklag. “Als het een echt probleem is, laat ons dan samenzitten en het bespreken.”

“Dat is één van de problemen van de Formule 1. Er is geen constante in hoe de zaken bekeken worden en hoe de beslissingen worden genomen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022