“De wil om te winnen is belangrijker dan geld”

Adrian Newey is van mening dat de huidige ingesteldheid bij Red Bull Racing enorm heeft bijgedragen aan de successen van dit seizoen. De vijfde GP moet nog van start gaan en Red Bull wist al een overwinning te behalen, iets wat er volgens Newey op wijst dat een goede inzet belangrijker is dan veel geld.
“Uit onderzoek is gebleken dat Red Bull een kleiner budget heeft dan enkele tegenstanders op de grid. We zullen hard blijven werken want we merken dat onze goede samenwerking en onze wil om te winnen belangrijker is dan veel geld. Vertrouwen hebben in elkaar is wat ons dit seizoen heeft geholpen.

“Als je niet kan winnen lijkt het soms ook onmogelijk ooit eens te winnen maar als je dan plots wint lijkt het weer alsof je niets speciaals hebt gedaan. Wij hebben gezien dat we kunnen winnen en dat op zich al haalt een hoop last van je schouders. Vorig jaar wisten we met Toro Rosso te winnen maar ditmaal voelde het nog beter aan.

“Mijn raad in onze huidige situatie is om te proberen geen extra zorgen aan te trekken. We moeten niet kijken naar wat de anderen doen maar we moeten wel met ons eigen werk bezig blijven. We zullen wel zien waar onze inzet ons zal brengen maar ik heb er alvast een goed gevoel bij”, zo vertelde Adrian Newey.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023