“De wil om te winnen is belangrijker dan geld”

Adrian Newey is van mening dat de huidige ingesteldheid bij Red Bull Racing enorm heeft bijgedragen aan de successen van dit seizoen. De vijfde GP moet nog van start gaan en Red Bull wist al een overwinning te behalen, iets wat er volgens Newey op wijst dat een goede inzet belangrijker is dan veel geld.
“Uit onderzoek is gebleken dat Red Bull een kleiner budget heeft dan enkele tegenstanders op de grid. We zullen hard blijven werken want we merken dat onze goede samenwerking en onze wil om te winnen belangrijker is dan veel geld. Vertrouwen hebben in elkaar is wat ons dit seizoen heeft geholpen.

“Als je niet kan winnen lijkt het soms ook onmogelijk ooit eens te winnen maar als je dan plots wint lijkt het weer alsof je niets speciaals hebt gedaan. Wij hebben gezien dat we kunnen winnen en dat op zich al haalt een hoop last van je schouders. Vorig jaar wisten we met Toro Rosso te winnen maar ditmaal voelde het nog beter aan.

“Mijn raad in onze huidige situatie is om te proberen geen extra zorgen aan te trekken. We moeten niet kijken naar wat de anderen doen maar we moeten wel met ons eigen werk bezig blijven. We zullen wel zien waar onze inzet ons zal brengen maar ik heb er alvast een goed gevoel bij”, zo vertelde Adrian Newey.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print