Di Montezemolo licht slechte start Ferrari toe

Ferrari-president Luca di Montezemolo was dit weekend aanwezig in Bahrein voor de Grote Prijs en hij gaf zijn mening over de slechte start van Ferrari.
Ferrari scoorde vandaag haar eerste punten van 2009 en kent een absolute rampstart van het seizoen. Di Montezemolo legt de schuld voor een deel bij de FIA.

“Ten eerste waren de regels slecht opgesteld. Er waren verschillende interpretaties mogelijk. Dat heeft er toe geleid dat we nu drie verschillende soorten wagens op de grid hebben. Er zijn wagens met KERS, er zijn wagens zonder KERS met een andere vloer en er zijn wagens met KERS zonder vloer. Ik vind dat een slechte situatie. Het is één van de redenen waarom we slecht presteren en waardoor we nu weer extra geld moeten gaan investeren. Daarnaast zijn we pas laat kunnen beginnen aan de nieuwe wagen en zijn we misschien iets te nonchalant geweest. Ik ben echter vooral kwaad om de oorzaken die we zelf niet in de hand hadden.”

Toch heeft Di Montezemolo er alle vertrouwen in dat zijn team terug zal keren naar de top.

“We kennen de oorzaak van onze problemen en we gaan er alles aan doen om die op te lossen. Ik ben er zeker van dat we zullen terugkeren.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Op een slimme manier energie besparen? Klik hier!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner MDAMDA