Dimitri Vegas & Like Mike zorgen voor ‘Sound of Synergy’ geïnspireerd op Red Bull F1-bolide

Deze zomer bundelt Esso samen met het Aston Martin Red Bull Racing team de krachten met het Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike.

Samen hebben zij een indrukwekkend aantal fans van over de hele wereld en tientallen awards in de wacht gesleept. Het duo staat al 7 jaar in de top van de DJ Mag Top 100.

Voor deze samenwerking creëren Dimitri Vegas & Like Mike de ‘Sound of Synergy’, een unieke track geïnspireerd op de geluiden van de Aston Martin Red Bull Racing RB15-motor voorzien van Esso Energy race brandstof. De track wordt begin september gelanceerd.

Dimitri Vegas & Like Mike leggen uit:

“Toen Esso ons benaderde met dit zeer unieke project, dat de geluiden van de RB15-moter zou veranderen in een muzieknummer, waren we echt super enthousiast. Het is zeker niet iets dat ons elke dag wordt gevraagd. We houden van F1 en de pure opwinding tijdens de races.”

“Als fans wisten we dat we het geluid van de RB15-moter konden omzetten naar iets bijzonders. We hadden meteen een aantal gave ideeën in ons hoofd en we kunnen niet wachten om de ‘Sound of Synergy’ track naar buiten te brengen.”

Wil je de Sound of Synergy als eerste beluisteren? Houd dan de Esso Facebook-pagina volgende week in de gaten!

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022