“Dit is niet voldoende, Hamilton moet nog bijkomend bestraft worden”

Felipe Massa moest na een crash opgeven, maar de Braziliaan is vooral niet te spreken over het rijgedrag van Lewis Hamilton.
image

Hamilton probeerde om Massa voorbij te steken, maar uiteindelijk reden de twee elkaar aan. Beide wagens konden hun weg verderzetten, maar uiteindelijk crashte Massa even later in de tunnel.

Volgens Massa moet Lewis Hamilton dringend een lesje krijgen want zijn rijstijl is absoluut niet goed te praten. Hamilton werd dan wel bestraft met een drive-through voor de aanrijding met Massa. De aanrijding met Pastor Maldonado daarentegen leverde hem ook een tijdstraf op maar die had eigenlijk geen gevolgen voor Hamilton.

Bovendien is het ook opmerkelijk dat Hamilton geen zwaardere straf kreeg voor zijn incident met Maldonado, het was immers niet zijn eerste en enige incident tijdens de GP van Monaco. Volgens Massa verdient Hamilton dan ook een bijkomende bestraffing.

“Ja, ik denk dat hij bijkomend bestraft moet worden, en dat moet op een goede manier gebeuren, anders leert hij er niets uit.” zei Massa tegenover Autosport.

“De FIA moet nadenken over iets voor hem want anders zal hij het niet leren”.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print