“Dit seizoen is compleet onvoorspelbaar”

Sir Jackie Stewart denkt dat maar liefst acht rijders in 2010 om de titel zullen kunnen strijden en dat we daardoor een onvoorspelbaar seizoen zullen beleven. Veel supporters zullen het daar vast helemaal mee eens zijn.
Laat ons beginnen bij het begin. Jackie Stewart denk dat men er bij McLaren niet goed aan heeft gedaan door twee Britse rijders aan te trekken voor 2010. Vervolgens verwacht hij dan wel weer dat Mercedes GP, met twee Duitse rijders, het wel weer opvallend goed zal gaan doen. Hetzelfde verwacht hij van Red Bull Racing.

“Ik verwacht niet dat McLaren weer een dramatisch seizoen zal beleven maar we mogen niet vergeten dat Ferrari ook over twee bijzondere rijders beschikt en dat dat bij Red Bull al niet anders is. Het spreekt voor zich dat een team enkel aan de top kan geraken als het over de beste rijders beschikt en net daarom valt dit seizoen niet echt te voorspellen”.

Wat de comeback van Michael Schumacher betreft is Stewart vrij duidelijk. De Duitse legende zou in 2006 simpelweg te vroeg voor zijn pensioen gekozen hebben.

“Het is duidelijk dat hij de sport al snel begon te missen en dat hij zijn keuze in 2006 te vroeg maakte. Michael ging zich letterlijk vervelen nadat hij stopte met de F1 en daarom probeerde hij het even op motoren. Ook speelde hij de zogenaamde Stig voor Top Gear maar dat was niet bepaald iets dat zin had”, aldus Jackie Stewart.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}