Domme crash tussen Susie Wolff en Felipe Nasr: Maar wie is de schuldige?

Susie Wolff en Felipe Nasr reden tijdens de eerste testdag in Barcelona tegen elkaar. Allebei vinden ze het een domme crash maar over de schuldige raken ze het dan weer niet eens.

In de vijfde bocht van het Circuit de Barcelona-Catalunya reden Wolff in de Williams en Nasr in de Sauber tegen elkaar. Het was een opmerkelijke crash waarbij beide wagens ernstig beschadigd raakten.

Susie Wolff was in de Williams bezig aan een tragere outlap, terwijl Nasr in de Sauber aan een snelle ronde bezig was. Over de schuldige van de crash zijn ze het echter niet echt eens.

“Ik bleef volledig op mijn rijlijn, ik verwachtte niet dat hij zo agressief van richting zou veranderen,” zei Susie Wolff in een reactie op de crash. “Hij raakte mijn linker voorband met zijn achterkant. ik ging meteen naar hem toe en vroeg wat er gebeurde.”

“Hij was enigszins sprakeloos en dat was ik eerlijkheidshalve ook.”

“Het is echt stom. Voor mij is het duidelijk dat ik recht bleef rijden en ik weet dan ook niet of hij verwachtte dat ik van rijlijn zou veranderen of dat hij zijn rijlijn wou optimaliseren voor het nemen van de bocht,” besluit Susie Wolff.

Wolff toonde nadien op haar smartphone een video aan de journalisten in Barcelona om haar mening te ondersteunen. Felipe Nasr is het echter minder eens met zijn vrouwelijke collega.

“Ik naderde haar in de vierde bocht en zag haar naar rechts gaan dus ik dacht dat ze wist dat ik eraan zat te komen,” zei Nasr. “Ik wou vervolgens aan de binnenkant van de vijfde bocht aanremmen en voelde plots dat ik geraakt werd aan mijn achterophanging. ”

“Ik vroeg of ze me had zien komen en ze zei van niet,” aldus Nasr.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}