Ecclestone verliefd op Braziliaanse schone die 48 jaar jonger is

Bernie Ecclestone kende privé een erg turbulent jaar. Ecclestone kreeg af te rekenen met een scheiding die hem 670 miljoen euro armer maakte, maar nu is er opnieuw privégeluk.
Na de scheiding van Slavica heeft de de 79-jarige Ecclestone opnieuw geluk in de liefde gevonden. Ecclestone gaf in een interview met de Bild am Sonntag te kennen opnieuw erg gelukkig te zijn. En dat geluk luistert naar de naam Fabiana Flosi en is 31 jaar jong.

“Het voorbije jaar was mijn moeilijkste jaar ooit,” aldus Bernie Ecclestone in Bild am Sonntag. Over Fabiana Flosi, die Braziliaanse roots heeft, is Ecclestone vol lof. “Ze is een zeer waardevol persoon en is ook erg goed voor mij. We brengen erg veel tijd met elkaar door. We leven ondertussen samen in Londen.”

“Ik ken haar reeds lange tijd door de FIA. Ze leidt de Marketing van de Braziliaanse grand prix. Vorig jaar, toen ik al alleen was, hebben we eens samen een koffie gedronken. Toen heb ik gevraagd of we samen eens zouden gaan eten. Vervolgens bracht ik steeds meer tijd met haar door.”

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}