Ecclestone wil oorlog met Mosley vermijden.

Het botert niet langer tussen Ecclestone en FIA president Max Mosley. Hoewel de vriendschap net na het uitbreken van het prostitutieschandaal rond Mosley nog intact bleef, lijkt er nu een oorlog op gang te komen tussen de twee grote bazen van de Formule 1.

Aanleiding voor deze vete is de brief die Mosley vorige week de wereld instuurde. Daarin probeerde hij z’n baan als FIA president te redden door de leden van de FIA senaat te waarschuwen voor Bernie Ecclestone. Die zou, volgens Mosley, de F1 volledig uit handen van de FIA willen nemen.

Ecclestone lijkt not amused met deze uitlatingen en hij lijkt zich voor te bereiden op een harde strijd met z’n oude vriend.

"Ik hoop echt dat dit geen oorlogsverklaring is want als dat z’n boodschap is dan moeten we ons verdedigen. Ik wil geen oorlog met Max en ik hoop dat hij er ook geen met mij wil. Deze hele zaak gaat over wat er door The News of the World werd uitgebracht en of Max nog de juiste persoon is voor de job, over niets anders. Ik snap helemaal niet waarom Max nu zo’n dingen zegt."

De stemming over de toekomst van Mosley gaat door op 3 juni. Mosley zal dit weekend onofficieel aanwezig zijn tijdens de Grote Prijs van Monaco.

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer