Ecclestone: “Ze gaan geen extra geld krijgen, ze hadden zelf moeten besparen”

Bernie Ecclestone heeft gereageerd op de brief die de kleinere teams hem hadden gestuurd.
image
De kleinere teams vroegen in de brief na de mislukte gesprekken in Brazilië en de Verenigde Staten een nieuw gesprek met Bernie Ecclestone in Abu Dhabi (Lees: Kleine teams zijn boos en willen in Abu Dhabi een gesprek met Bernie Ecclestone). Ook FIA-President Jean Todt, CVC en de andere teams kregen een kopie van de brief.

Bernie Ecclestone reageert nu op die brief door te stellen dat de kleinere teams geen extra geld moeten verwachten. Volgens Bernie Ecclestone hadden ze beter op hun uitgaven moeten letten en wisten ze op voorhand wat ze zouden krijgen.

“Ze hebben een contract getekend,” aldus Ecclestone tegenover Press Association. “Ze wisten exact wat ze getekend hadden en wat ze zouden krijgen. Wat wij echter niet onder controle hebben is hoeveel ze willen uitgeven. Dat is het probleem.”

“Normaal als je zaken doet of een bedrijf leidt dan kijk je naar hoeveel geld je gaat krijgen en vervolgens beslis je dan om minder dan dat bedrag uit te geven, anders kom je immers in de problemen. Ze hebben die normale gang van zaken doen niet gevolgd.”

“Ze moeten overduidelijk in de kosten snoeien. Ze moeten niet zoveel geld uitgeven als dat ze momenteel doen, maar ze doen het omdat ze willen winnen. Het ziet er echter naar uit dat niemand, ook niet zij die klagen, een inspanning geleverd hebben om te besparen,” besluit Ecclestone.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print