Emotionele terugkeer naar Spa-Francorchamps voor Pierre Gasly

Voor Pierre Gasly, een zeer goede vriend van de vorig jaar overleden Anthoine Hubert, werd het vandaag een emotionele terugkeer naar het circuit van Spa-Francorchamps.


Pierre Gasly beleefde een emotioneel erg zware dag. De AlphaTauri-rijder was een goede vriend van Hubert en vindt het nog steeds moeilijk om te aanvaarden wat er vorig jaar gebeurd is.

“Ik maakte me wat zorgen aangezien je niet weet hoe je zal reageren en ik moet zeggen dat deze ochtend erg hard was en tegelijkertijd ook vreemd,” aldus de AlphaTauri-rijder vandaag.

“Spa is mijn favoriet circuit en ik ben altijd naar hier gekomen met mooie herinneringen in mijn achterhoofd uit de Formule 4, races in de Formule Renault 2.0 en de GP2.”

“Dit jaar is het echter een ander verhaal. Van zodra ik mijn eerste stap in de paddock zette gingen de beelden opnieuw door mijn hoofd. Ik wil het niet aanvaarden en heb er heel wat moeilijkheden mee.”

“Zelfs tijdens de track walk had ik problemen om te beseffen wat er gebeurd is. Jammer genoeg is het echter de waarheid, de realiteit. Dat is echt niet makkelijk om te aanvaarden,” besloot Gasly.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print