Eric Clapton werkt mee aan cadeau Jackie Stewart

Paul Stewart heeft samen met Eric Clapton een lied laten opnemen ter ere van de verjaardag van Jackie Stewart die maar liefst drie wereldtitels in de F1 wist te behalen. Jackie Stewart was alvast tevreden met het cadeau.
Vanaf 1997 stond Paul Stewart aan de top van de renstal Stewart GP die officieel eigendom was van vader Jackie Stewart. Jackie Stewart behaalde als rijder maar liefst drie wereldtitels in de F1 en daarmee zit ook hij uiteraard al even in de zogenaamde galerij der groten.

Alsof dat nog niet voldoende was zijn de twee zonen van Jackie Stewart nog gaan aankloppen bij de wereldberoemde gitarist Eric Clapton die vooral bekend staat om de songs Wonderfull Tonight en Tears in Heaven. Clapton aarzelde niet en besloot meteen zijn bijdrage te leveren aan het verjaardagscadeau dat beide zonen, Paul en Mark, graag wilden afleveren aan hun vader.

“Ik kan me geen prachtiger cadeau voorstellen op mijn verjaardag. Ik wist niet eens dat mijn zoon Paul kon zingen dus muziek schrijven had ik dan al helemaal niet verwacht. Mijn andere zoon heeft ook meegewerkt aan de song want hij zorgde voor de afbeeldingen tijdens de clip. Ik ben iemand die echt kan genieten van muziek van Eric Clapton dus ik ben zeer trots dat hij mijn beide zonen heeft geholpen. Clapton is dan ook een goede vriend van me”, zo vertelde Jackie Stewart.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}