Esteban Ocon: “Geen twijfel dat ik binnenkort op het F1-podium zal staan”

Esteban Ocon is er van overtuigd dat hij net als teamgenoot Daniel Ricciardo binnenkort op het F1-podium zal weten te finishen.


De voorbije drie races slaagde Daniel Ricciardo er twee keer in om op het podium te finishen. Het contrast met de resultaten van Ocon was groot maar de Franse teamgenoot van Ricciardo verwacht binnenkort zelf op het podium te staan.

“Ik moet zeggen dat Daniel een ongelooflijke vorm heeft,” vertelde Ocon in zijn maandelijkse column voor de officiële F1-website.

Volgens Ocon was vooral het eerste podium van Ricciardo een enorme motivator voor iedereen binnen het Renault F1 team.

“Het gevoel dat we met het team hadden toen we in Duitsland voor het eerst op het podium finishten betekende veel voor het team, het was mooi om iedereen in het parc fermé met een lach op het gezicht te zien.”

Ocon is er bovendien van overtuigd dat hij weldra zelf op het podium zal staan, al mag hij dan wel niet gehinderd worden door technische problemen.

“Het is geen geheim dat ik daar snel zelf zal staan en ik wil op die manier mijn bijdrage leveren aan de inspanningen van het ganse team.”

“Ik weet dat ik in staat ben om sterke prestaties neer te zetten maar ik heb tijdens de voorbije drie races twee keer moeten opgeven door technische problemen.”

“We moeten de finish zien te halen, als dat het geval is dan kan ook ik op het podium staan,” besloot Ocon.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en koop bij Bol.com via onderstaande banner Naar Buiten 2021Naar Buiten 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print