Ex-vriendin onthult de kleine kantjes van Lewis Hamilton

Glamourmodel en ex-vriendin van Lewis Hamilton Veronica Valle doet in ‘The Sun’ een boekje open over de wereldkampioen. Ze heeft het over zijn vreemde toiletgewoonten en zijn stemmingswisselingen.

Valle omschrijft Hamilton als een charmeur met “een lelijke kant”, ze zegt dat hij zich bizar gedraagt en zich enorm boos kan maken over pietluttigheden.

“Lewis heeft een vreemd karakter,” aldus de 26-jarige Ecuadoriaanse. “Hij lijkt wel Jekyll & Hyde, zijn stemming kan ineens veranderen door een banaliteit zoals bijvoorbeeld iemand die het verkeerde toilet gebruikt.”

Een half jaar na het einde van zijn relatie met Nicole Scherzinger merkte Hamilton Valle op op Instagram, stuurde haar een privébericht en hij liet haar overkomen naar Barbados vanuit Houston, Texas. In het begin was Lewis naar eigen zeggen erg lief tegen haar maar na verloop van tijd ontdekte ze hoe snel hij zijn humeur kan omslaan.

“Terwijl we op weg naar New York waren met zijn privéjet werd hij helemaal gek toen hij zag dat de piloot naar het toilet was geweest op het vliegtuig. Hij wou de piloot ontslaan! Hij zei: ‘Iedereen weet dat ze niet mogen k****n op mijn vliegtuig.’ Hij was echt heel kwaad.”

Later werd Valle zelf het slachtoffer van de vreemde toiletregels van Hamilton.

“Een aantal maanden later in zijn huis in Monaco moest ik het toilet naast de keuken gebruiken voor een grote boodschap. Hij zag me weer buiten komen en vroeg me waarom het zolang geduurd had. Je kon zien dat hij boos was maar uiteindelijk zei hij gewoon: ‘Je wist toch dat je dat niet mocht doen.’ Hij wou dat ik het toilet van de gasten gebruikte, het was heel vreemd.”

Ze beweert ook dat de viervoudige wereldkampioen F1 er plezier uit haalde om haar te vernederen voor zijn vrienden.

“Als ik de eerste was die om eten ging zei hij: ‘Bekijk jezelf eens, je bent zo dik.’ Daar moesten zijn vrienden om lachen en daardoor voelde ik me slecht.”

Valle vertelt ook dat hij geen goed woord over had voor zijn ex-vriendin Nicole Scherzinger. Hamilton had haar verteld dat hun (knipperlicht)relatie definitief op de klippen was gelopen omdat hij nog niet klaar was voor het huwelijk.

Hamilton zou naar verluidt ook interesse gehad hebben in een triootje met Valle en Karrueche. “Iemand vroeg me op een feestje of ik een triootje met hem en Karrueche zag zitten. Ik zei natuurlijk meteen nee. Daar doe ik niet aan mee.” 

De romance tussen Hamilton en Valle kwam na drie maanden tot een einde maar ze bleef hem wel elke augustus in Barbados zien. Uiteindelijk veranderde ze haar nummer want ze besefte naar eigen zeggen dat hij enkel op seks uit was.

shoutout to period titties

Een bericht gedeeld door karrueche (@karrueche) op


Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}