Extra flitscontroles tijdens raceweekend GP van België

Komend weekend vindt de GP van België plaats en dat betekent ook extra flitscontroles.
image
Het staat in schril contrast met de ons omringende landen maar België doet niet mee aan de extra flitscontroles tijdens deze ‘flitsweek’.

Toch houdt u zich maar beter ‘altijd’ aan de snelheid, en nog meer wanneer je dit weekend of nu vrijdag al naar Spa-Francorchamps vertrekt voor de GP van België. Ieder jaar worden er dan extra snelheidscontroles gedaan op de belangrijkste invalswegen en autosnelwegen richting het circuit van Spa-Francorchamps.

Niet alleen in de aanloop naar het raceweekend maar vooral ook nadat de GP van België is afgelopen zullen er extra snelheidscontroles zijn. Na de race, wanneer iedereen weg wil van het circuit ontstaan er altijd files en eenmaal uit die file willen mensen “tijd goedmaken”. “Ook zit de adrenaline nog hoog en wil men het gaspedaal eens goed indrukken”, zo liet de politie vorig jaar nog weten na de succesvolle flitsactie van vorig jaar.

Je aan de snelheid houden is dus de boodschap! Je kan die zuurverdiende centen beter spenderen aan een t-shirt of cap van je favoriete team of rijder dan aan een flitsboete!


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Black Friday 2021Black Friday 2021