F1-circuit Austin laat verregende fans de pitlane bezoeken

Het Circuit of The Americas heeft de figuurlijk ‘de poorten van de pitlane’ geopend voor de verregende fans die gisteren niets te zien kregen.
Het Circuit of The Americas werd gisteren geplaagd door enorm hevige regen. Het was zelfs zo erg dat de organisatoren tijdens de voormiddag lieten weten dat de poorten van het circuit tot 12u ’s middags gesloten bleven en de derde oefensessie zonder publiek werd verreden.

Naarmate de kwalificatie naderde verergerden de weersomstandigheden. De kwalificatie werd meteen met een kwartier uitgesteld, waarna nog meermaals de boodschap volgde dat de kwalificatie werd uitgesteld. Uiteindelijk werd om 16u lokale tijd beslist dat de kwalificatie werd uitgesteld naar zondagochtend.

De F1-fans die ondanks de hevige regen alsnog waren afgezakt naar het circuit kregen buiten enkele rondjes van de safety car niets te zien. Daarop besloten F1-baas Bernie Ecclestone , Bobby Epstein van het Circuit of The Americas en Steve Adler, de burgemeester van Austin, om het publiek tegen 16u20 in de pitlane uit te nodigen. De fans mochten de pitlane bezoeken en tegen 17u kwamen ook de F1-piloten langs om foto’s te maken en handtekeningen uit te delen.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}